Outlet ja discount shoppailu

P58

More stores.
More brands.
More savings.
More fun.

Jenkkireissuihin kuuluu aina outlet shoppailua. Meidän kolmen kuukauden visiitin aikana ehdimme käydä outleteissa enemmänkin.

Outlet ostoskeskusten lisäksi täällä löytyy paljon discount liikkeitä, jotka myyvät poistoeriä, hajakokoja ja vanhaa sesonkia reilulla alella pois. Toisin kuin luulette; vaikka käymmekin kaupoilla melko usein, se ei tarkoita että shoppailemme holtittomasti… 😉

Outleteista lähimpänä meitä ovat Great Mall Milpitaksessa ja Gilroy Premium Outlets.

* Great Mallissa on yli 200 liikettä ja siellä saa helposti koko päivän kulumaan. Vauvan kanssa koko päivän shoppailu ei onnistu, mutta reilu vuosi sitten näillä outleteilla tuli vietettyä päivän aikana 10h. Lemppariliikkeet täällä ovat Abercrombie & Fiitch, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Converse muutamia mainitakseni. Mummi ihastui Banana Republiciin. Lastenliikkeistä Oshkosh B’gosh.

Outleteissa hinnat ovat keskimäärin ovh:sta noin puolet. Hyvä esimerkki on Conversen tossut, jotka saa 25 dollarin hintaan! Lisäksi näissäkin liikkeissä on omat ale- ja poistotuotteensa sekä promoja “Buy 1, 2nd one -50%”. Kaupoissa saa monesti vielä alea koko ostoksesta kun loppusumma ylittää esim. $100. Shoppailu (tai ostosten yhdistäminen) siis kannattaa 😀

Great Mallilla on luonnollisesti oma appinsa, josta voi tarkistaa esim. meneillä olevat promot.

* Gilroy Premium Outletilla on n. 150 liikettä ja koostuu viidestä eri alueesta. Vaatii siis vähän suunnittelua kun tänne menee. Gilroyta ei millään ehdi koluta yhdessä päivässä. Olemmekin jo käyneet siellä kahdesti 🙂

Gilroyssa on osin samat liikkeet kuin Great Mallissa, mutta täällä löytyy lisäksi Ralph Laurenin aikuisten ja lasten liikkeet sekä Tommyn lasten liike.

Kun menee Gilroyhin kannattaa kirjautua VIP asiakkaaksi (tack för tipset L&T). Silloin saat haettua etukuponkeja, joilla saa jopa -40% lisäalea loppusummasta. Kuponkeja ei tarvitse edes tulostaa, riittää että ne näyttää esim. ipadilla myyjälle!

Discount storeista parhaiksi ovat osoittautuneet Nordstrom Rack ja Marshalls. Molempien liikkeet n. 5min ajomatkan päässä kämpiltä. Nordstromilta teimme mm. hyviä aurinkolasilöytöjä. Neljä paria taisi tulla kannettua kotiin 🙂 Eihän sille mitään voi jos Marc By Marc Jacobsin laseja saa alle $40…?

Lapsille on melko paljon Ralph Laurenin vaatteita edullisesti (piképotkupuku alle $20 – Suomessa sama puku 65€) sekä Marshallsissa ja Nordstromilla. Muita discount liikkeitä ovat Ross ja TJ Maxx. Kävimme yhdessä Rossissa, joka oli kuin poistoliikkeiden poistoliike. Ehkä näissä on eroja ja parempiakin Rosseja löytyy. TJ Maxx on vielä käymättä.

Onneksi on vielä viikkoja jäljellä ja syysalet sekä Black Friday edessä!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s