Home away from home

P435P436

Tästä olisi varmaan pitänyt kirjoitella heti alussa, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan…

Esittelyssä siis kotimme Palo Altossa. Asumme roosassa rivitalossa, joka ulkoapäin muistuttaa enemmänkin autotallia kuin asuintaloa.

Kämpässä on makkari, olkkari, kylppäri ja keittiö. Lisäksi meillä on muutaman neliön sisäpiha, josta on kulku ulos ja mummin erilliseen siipeen.

Kämppä on kalustettu tyylillä sitä sun tätä. Kaukana omasta mausta, mutta palvelee tarkoitustaan. Suurin miinus on kokolattiamatto meidän makkarissa, YÖK YÖK YÖK. Pidän sitä osasyyllisenä pitkittyneeseen flunssaani.

Täällä on yhteinen pyykkitupa. Meillä käy maid service joka torstai. Lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan, kylppäri pestään ja lattiat sekä pinnat siivotaan. Palvelun taso on aika surkea, mutta kuuluu siis vuokraan.

Naapurissa asuu iskän työkaveri perheineen. Ekan kuukauden myös toinen seinänaapuri oli Suomesta. Nykyään seinän takana asuu meksikolainen computer music science proffa perheineen.

Viereinen harmaa rivitalo onkin sitten ihan oma tarinansa. Siellä asuu ihan kummallisia hörhöjä. Vain mielikuvitus on rajana asukkaiden salojen pähkäilyssä…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s