Päivä akatemiassa

P521P520

Welcome to the Academy – the only place on the planet with an aquarium, a planetarium, earthquake simulator, rainforest and penguins…

Viimeinen San Franciscon reissu tehtiin viime viikonloppuna California Academy of Sciencesiin, joka sijaitsee Golden Gate Parkissa. Academy on moderni luonnontieteenkeskus. Luvassa oli pingviinejä ja sisäsademetsä, jossa perhoset lentävät vapaina.

Keskus oli valtava ja kulutimme siellä koko päivän. Keskuksessa ei lainkaan ollut ilmastointia vaan lämpötilaa säädettiin kattoluukuilla, jotka näki hyvin rakennuksen katolla. (Katto voidaan myös lisätä listalle erikoisimpia imetyspaikkoja…)

Sisällä oli valtava aquarium, jossa jopa muutama ahven Itämeri -altaassa. Sademetsässä lenteli perhosia ja terraarioissa oli kummallisia sammakoita ja pelottavia käärmeitä.

Iskä ja mummi pääsivät kokeilemaan maanjäristyssimulaattoria. Muutama pingviini hengaili omalla osastollaan ja olihan pihalla muutama porokin. Koko keskuksen lemppari oli kuitenkin söpöt 24 päivää vanhat strutsinpoikaset 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s