Unikoulu vol 1

P849

Joululomalla lähdimme kokeilemaan kevyttä unikoulua siten, että minä siirryin työhuoneeseen nukkumaan pariksi viikoksi ja mies vastasi yövuorosta.

Lähtökohtamme oli useita syöttöjä yössä ja lukuisia tutin laittoja sen lisäksi. Herätyksiä oli pahimmillaan tunnin välein, parhaimmillaan 2-3h välein.

Ekat yöt otettiin ihan testimielessä, jotta näkisimme onko nukkumisjärjestelyllä vaikutusta herätysten määrään.

Mitään ihmemuutosta ei tullut, mutta pääsimme kuitenkin pariin syöttöön ja pariin tutinlaittoon. Itselläni meni noin viikko oppia nukkumaan levollisemmin. Heräilin jatkuvasti, vaikkei mitään häiriötekijää työhuoneessa tulpat korvissa nukkuessa ollutkaan.

Sitten miehen jouluvapaat loppuivat ja vaihdoimme nukkumisjärjestelyjä. Pikkuinen heräili jatkuvasti ja yöt olivat aiempaa rankempia. Tälle tulikin selitys kun hänellä puhkesi flunssa parin päivän kuluttua ja tulihan sieltä myös 2 uutta hammasta…

Unikoulun ensimmäinen kevyt testi osoitti siis, että saimme rauhoitettua öitä hieman. Jäimme odottamaan seuraavaa yritystä, joka on tarkoitus tehdä isäkuukauden aikana kunhan pikkuinen olisi terve jossain vaiheessa.

Sillä välin olemme molemmat lukeneet Pantleyn Pehmeä matka höyhensarille kirjaa ja kotonamme kävi neuvolan perheohjaaja keskustelemassa unikoulusta. Ehkä meilläkin vielä joskus nukutaan koko yö…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s