Kellä kulta, sillä onni

Photo-1
Kellä kulta, sillä onni
Mulla kulta, mulla myöskin onni
Kaiken antoi maailmaan tullessaan
Tuo pieni kullannuppu

Kellä kulta, sillä onni
Kauan tuntenut oon lauseen sen
Ja viimeinkin nyt tiedän
Mitä onni oikein on

Valio Onnin mainos tuli varsin tutuksi kesän alussa, kun pikkuisemme oli tuore tapaus. Onni vellit ja puurot tulivat silloin markkinnoille ja tuo mainos pyöri telkkarissa jatkuvasti. Pikkuinen ei silloin vielä kuulunut kohderyhmään, mutta tuote ja “Kellä kulta, sillä onni” biisi jäivät mieleen.

Syksyllä ollessamme jenkeissä, pikkuinen sai koti-Suomessa postissa maistiaisia Valiolta mutta ne annettiin eteenpäin sillä eivät olisi säilyneet paluuseen asti. Mutta nyt maaliskuussa meillä oli onni 😉 päästä mukaan testailemaan puuroja ja vellejä Buzzadorin kautta. Pikkuinen on ollut aikamoinen puurolakkoilija, joten tähän testiin lähdimme mielellämme mukaan.

Tässä hieman faktaa Onni -tuotteista: 

Onni ensipuuroja on viisi eri makuvaihtoehtoa: viljaisa puolukka, neljän viljan, vadelma-kaura, vadelma-mustikka ja omena-kaura. Onni puurot ovat helppoja ottaa mukaan, sillä ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä ja ne voi tarjota halutessaan huoneenlämpöisenä. Onni -tuotteet valmistetaan tuoreesta kotimaisesta maidosta. Maitoraaka-aine on vähemmän käsiteltyä ja puurojen ja vellien ravintosisältö on erityisesti suunniteltu tukemaan pikkulasten kasvua ja kehitystä. Lisää voit lukea Valion sivuilta www.valio.fi/onni

Näin testasimme:

Maistoimme kaikki puurot läpi kaksi kertaa. Pikkuisen selkeä lemppari oli neljän viljan puuro. Tämä yllätti meidät täysin, sillä luulimme ettei hän suostu syömään sitä ollenkaan. Voittajan koostumus oli löysähkö, joten sotkuilta ei voinut välttyä. Toiseksi makutestissä tuli vadelma-kaura, sitten omena-kaura, vadelma-mustikka ja viimeisenä viljaisa puolukka. Itse pidin eniten puolukasta, joka muistutti paljon vispipuuroa.

Vellit eivät ole kuuluneet pikkuisen kuvioihin lainkaan. Niistä testasimme vain maissivelliä. Pikkuinen simahti molemmilla testikerroilla yöunille alta aikayksikön, mutta sitten seurasi erittäin levottomat yöt. Vellit pääsevät ehkä myöhemmin testiin uudestaan tai sitten käytämme niitä vain sosekokkailussa. Tässä vaiheessa emme halua aiheuttaa rikkonaisia öitä tahallamme…

Summa summarum

Puuroja oli hauska testata, varsinkin pojan kanssa joka viime aikoina on ollut enemmän tai vähemmän kranttu puurojen suhteen. Me söimme puuroja aamuisin ja iltaisin, mutta ne sopisivat hyvin myös välipalaksi hedelmäsoseen sijaan. Tarjosimme puuron lämmitettynä, joten en tiedä miten huoneenlämpöinen versio olisi maistunut. Saatan jatkossa ostaa puuroja mukaan esim reissuun tai joskus vaihtelun vuoksi. 2dl tetrat ovat sen verran hinnakkaita, ettei tästä kuitenkaan meidän vakiotuotetta tule.

Plussaa
kotimaisuus

Miinusta 
missä luomu-versio?

PS. Maistelun jälkeen perinteinen kaurapuuro on taas maistunut, jopa ilman hedelmäsosetta 🙂

Photo-2

Mitä Buzzador tekee?
• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.

Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä 🙂

www.buzzador.com 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s