Toukokuussa jälleen – Burgeribileet á la Hälsans Kök

Meidät oli kutsuttu viettämään vappupäivää poikamme kummien luo. He ovat äsken muuttaneet ja pääsimme viimein katsastamaan heidän uuden kotinsa. Kun mietimme mitä söisimme, keksin että minähän tuon kasvispihvit mukaan niin voimme koota burgerit niistä!

Pääsin mukaan testaamaan Hälsans Kök kasvispakasteita Buzzadorin kautta, joten pakkasessa odotti maisteltavaa. Tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin lakto-ovolle sopivia. Vaikka tuotteet ovat täysin lihattomia, ne ovat rakenteeltaan ja maultaan lihankaltaisia. Uusia tuotteita minulle, kuten myös muille maistajille.

Lisukkeina meillä oli coleslawta, emännän tekemää herkullista avokado-perunasalaattia, varhaiskaalia, tomaattia, kurkkua, kevätsipulia, cheddarjuustoa ja munakoisolevitettä.

Näistä syntyi maittava burgeri. Pihvien makua kehuttiin ja isäntäpari (joista toinen vege) miettivätkin ostavansa niitä pakkaseen. “Todella lihanmakuisia, ei uskoisi vegeksi.” Itselläni oli vähän ristiriitaiset fiilikset piffien suhteen. En ole oikein koskaan tajunnnut miksi vegejutuilla pitää imitoida lihaa, mutta kokonaisuutena burgeri oli hyvä.

Bullar, färs ja falafel odottavat vielä pakkasessa maistelua. Taidan ottaa pullat mukaan ensi viikon grillailuihin ystävien luona, veikkaan että maistuvat melko samalle kuin piffit.

Mitä Buzzador tekee?

• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.

Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä

http://www.buzzador.com

20130502-215114.jpg

20130502-215145.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s