Synttärikemut

Pikkuisen yksivuotispäivää vietettiin pari viikkoa sitten lähisuvun ja kummien voimin. Yhteensä meitä taisi olla parisenkymmentä aikuista. Ainoat lapsivieraat sairastuivat, joten pikkuinen sai kaikkien jakamattoman huomion! Hän ei ollut moksiskaan kun ovikello alkoi soimaan ja vieraat täyttivät olohuoneemme.

20130503-165112.jpg

Juhlat alkoivat heti pikkuisen lounaan jälkeen, joten muille oli luvassa brunssimaiset tarjoilut. Oli tortilla espanolaa, croissantteja, erilaisia leipiä, hummusta, lohimössöä, juustoja ja vihanneksia. Lisäksi oli kreikkalaista jugurttia, raparperia, mustikoita ja mysliä. Juomana mimosaa tai papan tekemää mehua. Ja tietysi kakkua, hedelmätarjotin ja minivaahtokarkkeja. Tarjoiluista jäi kuvat kiireessä ottamatta, mutta kakku tuli onneksi taltioitua.

20130503-165132.jpg

Päivänsankari sai ihania lahjoja. Duplot ja jarrusukat olivat kova sana sekä hiekkalaatikkolelut myös. Lisäksi hän sai toivomansa vauvakeinun maalle, swimtrainer uimarenkaan, potan, kylpytakin, pallon, kirjan ja paljon paljon muuta. Meiltä hän sai BRIOn pandan sekä puisen palapelin.

20130503-165140.jpg

Juhlat olivat erittäin onnistuneet ja sankari jaksoi touhuta kunnes enää muutama vieras oli jäljellä. Hän nukahti isänsä syliin, kun miehet alkoivat katsomaan formuloita ja naiset siirtyivät parvekkeelle nauttimaan lämpimästä iltapäivästä.

Suuri kiitos kaikille jotka olivat mukana poikamme ikimuistoisilla ensimmäisillä synttäreillä!

20130503-165123.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s