Pikaruokaa – Falafelia ja jämiä

Palasimme anopin luota tiistaina pari tuntia ennen joogatuntiani. Koska oli kiire saada illallinen tehtyä, päätin tehdä Hälsans Kök falafeleita joita olin saanut Buzzadorin kautta. Falafelit ovat suurta herkkuani, mutta harvemmin niitä on saanut hyvänmakuisia eineksinä. Odotin siis innolla näiden maistamista. Toimme tähteitä ja vihanneksia matkajääkaapissa mukanamme, joten lisukesalaatti ja parsakaali olivat jo valmiina.

Tein falafelpyöryköiden kaveriksi äkkiä kastikkeen, johon tuli turkkilaista jugurttia, lehtipersiljaa, tilliä, suolaa, pippuria ja puolilkkaan limen mehu.

Hälsans Kökin falafelit – kuten falafelien kuuluu- on valmistettu kikherneistä. Falafel on tuotesarjasta ainut, joka soveltuu myös vegaanin ruokavalioon. Lisäinfoa ja reseptejä http://www.halsanskok.fi

Falafelit olivat ihan ok:n makuisia. Jotain niistä jäi puuttumaan. Kaipasin ainakin enemmän tahinin tai seesamin makua ja myös suolaa. Falafelit olisivat varmasti maistuneet paremmalta tarjoiltuna perinteiseen tapaan pitaleivästä herkullisten maustesörsseleiden ja vihannesten kanssa.

Taidan jatkossakin tehdä falafelini alusta asti itse, mutta laiskemmalle kokille voin suositella kunhan lisukkeet ovat kunnossa!

Mitä Buzzador tekee?
• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.

Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä

http://www.buzzador.com

20130509-212705.jpg

20130509-212721.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s