Grillikauden avaus!

Olin keskiviikkona pojan kanssa ystävien luona grillailemassa ja nauttimassa aivan mahtavasta kelistä. Pihalla pystyi istumaan hihattomassa ja emäntä taisi hetkessä saada rusketusraidatkin. Pariskunnan kolmeviikkoinen poikakin pääsi mukaan ulkoilemaan terassille. Oli niin ihanaa nähdä tuoreet vanhemmat niin onnellisina ja freeseinä.

Minulla oli mukana Buzzadorin kautta saadut Hälsans Kök kasvispullat maistelua varten. Isäntä teki niistä komean vartaan ja lisukkeeksi grillattiin kesäkurpitsaa ja paprikaa. Tarjolla oli myös fetasalaattia, patonkia, tuorejuustoa, kukkokastiketta, rypäleitä ja mansikoita. Kyytipojaksi Fostersin Radler ja Pommacia.

Minua kiinnosti varsinkin lihansyöjäisännän kommentit pullista ja hänhän tykkäsi kovin:

“Näitähän söisi mieluummin kuin jotain epämääräisiä lihapullia”

“Jos vertaisi näitä lihapulliin, sanoisin että maukkaampia!”

En saanut vastausta ovatko jopa IKEAn lihapullien voittaneita…

Minusta kasvispullat maistuivat samalle kuin Hälsans Kök kasvispihvit. Ne herättivät samat mietteet siitä pitääkö kasvistuotteiden olla lihanomaisia ja jos pidän näiden mausta miksi en sitten samalla söisi lihaa..? Hmmm, en aio palata lihansyöjäksi 16 vuoden tauon jälkeen, mutta näitä pullia voisi ostaa toistekin vaikkapa maalle mukaan grillievääksi. Pullia voisi myös tarjota muussin ja perinteisen ruskeakastikkeen kanssa. Protskua niissä ainakin riittää!

Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g. Lisää infoa ja reseptivinkkejä http://www.halsanskok.fi

Mitä Buzzador tekee?
• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.

Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä

http://www.buzzador.com

20130510-084921.jpg

20130510-084936.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s