Tuiskua ja kiekkoa julkisilla

Tänään olemme tehneet retken keskustaan tapaamaan pikkuveljeäni, joka menee naimisiin kahden viikon kuluttua. Hänen morsiamensa oli kaapattu aamulla Tallinnaan, joten siskon ja siskonpojan seura kelpasi!

Kuljimme bussilla ensimmäistä kertaa, vaikka kaksi autoa oli tarjolla pihalla. Hyvä me! Poika nukkui koko menomatkan ja nyt kotimatkalla hän vaikuttaa tyytyväiseltä vaikka onkin hereillä.

Tapasimme ensin Lasipalatsissa brunssilla. Äidille skumppaa, eno jätti väliin. Poika sai lounasta ja oli oikein hyvä brunssikavaljeeri. Veljeni ihmetteli tosin sotkun määrää ja sanoi menettäneensä ruokahalunsa. Taisi vitsailla, toivottavasti.

20130511-162925.jpg
Brunssin jälkeen kiertelimme kaupungilla ja osuimme sattumalta Stockalle hetkeä ennen Antti Tuiskun esiintymistä. Tietysti pikkuisen piti päästä katsomaan!

20130511-163200.jpg
Päivä jatkui Kiekkotorilla Kiasman ja Musiikkitalon välissä. Lähdimme kuitenkin ajoissa pois ennen matsin alkua, sen verran kova meteli oli.

20130511-163317.jpg
Huomenna lähdemme ehkä käymään landelle saaressa tai sitten vietämme äitienpäivää kahdestaan pojan kanssa. Iskä palaa Australiasta maanantaiaamuna, voi sitä riemua kun poika näkee hänet taas!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s