Aarteenmetsästystä idässä

Sain eilen illalla idean tämän päivän ohjelmaksi luettuani Lapsellista blogin fb-päivityksen:

Pakkohan se oli munkin hankkia kaappiini Sorelit, jokaisen itseään kunnioittavan kotiäidin talvimonot. Toukokuussa hellerajoilla. Eli luonnollisestikin mega-alesta! Jos kengänkokosi on 6-9 ja liikut Vantaan nurkilla, niin käy ostamassa omasi 20 euron pilkkahintaan. Mä ostin KAHDET!

Olen kulkenut Soreleissa koko talven/kevättalven. Ostin omani loppuvuodesta Kaliforniasta alesta ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Viiden kuukauden aktiivikäytön jälkeen kengät eivät ole enää uudenveroiset ja olenkin miettinyt pystynkö kulkemaan niissä ensi talvenakin. Siksi päätinkin lähteä kokeilemaan onneani Stockmannin Outletiin Vantaalle.

Kahdenkympin Soreleita oli enää jäljellä 2 paria ja ne olivat minun mielestäni epäkäytännölliset korkeat saappaat ilman vetoketjua tai nauhoja kamalalla karvareunuksella. Fiilis alkoi laskea, turha keikkako tämä oli? Onneksi vilkaisin takahyllylle, mistä löytyi yksi pari juuri minun kokoa olevat perus Sorelit. Hintalapussa luki 67,90€ mutta kiikutin ne kassalle ja kysyin kuuluvatko nekin kahdenkympin tarjoukseen. Valitettavasti ei, mutta maksoivat kuitenkin vain 31€. Jee, kaupat tuli!

20130522-154410.jpg

Menossa oli muutenkin talvikenkien poistomyynnit. Oli Roxyn ja Björn Borgin kenkiä pilkkahintaan. Teimme jo lähtöä pojan kanssa välipalan syöttämisen ja vessakeikan jälkeen, mutta halusinkin vielä takaisin katsomaan kenkiä. En sitten voinut vastustaa KAHTA Björn Borgin nahkaista talvikenkää. Onneksi olivat todella hyvässä 86%:n alessa ja hintaa jäi 17€/pari.

20130522-154510.jpg

Mummin synttäreiksi antama Converseraha taitaa nyt olla käytetty. Ei tullut nahkaconsseja, mutta sainkin kolmet hyvät talvikengät sen sijaan. Nyt pitäisi oikeasti siivota vanhat kenkävarastot ja laittaa turhia kenkiä kiertoon. Mikä siinä on, että vanhoista kengistä on TODELLA vaikea luopua? Saappaat huollan tietenkin suutarilla, jolloin ne saa aina lisää käyttöikää. Mutta tennarit, miksi niitä säilyttää kun sisävuori jo repsottaa…?

Ennen lähtöä vilkaisin vielä lastenosastolle ja sieltä löytyi Reiman UV-uikkarihousut pojalle 65%:n alella! Harmi ettei paitoja ollut kuin 62 koossa. Stockan Outletissa täytyy käydä joskus uudestaan ja samalla kiertää alueen muitakin outleteja. Tämähän on melkein kuin olisi taas Kaliforniassa…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s