Kyyt kylässä

Taloyhtiömme takana on metsäalue ja korkea kallio, joka kuulemma kuhisee kyykäärmeitä. Kun vuosia sitten muutimme tänne, kiipesin kallioille ottamaan aurinkoa kaikessa rauhassa. Ihmettelin kun kukaan muu ei ollut keksinyt tätä loistavaa brunailupaikkaa. No, syyhän selvisi pian kun lähellä asuva työkaveri kertoi käärmeistä…

Käärmeet eivät ole haitanneet meidän elämänmenoa tähän asti, emmekä ole niitä nähneet koskaan. Nyt tilanne on kuitenkin eri kun mukana kulkee maassa konttaava utelias pikkupoika. Onneksi pihan koiranulkoiluttajat pitävät meitä ajan tasalla kyytilanteesta. Missä ja milloin viimeksi nähty jne. Eilen käärmeenpoikasia oli nähty toisen rapun edessä ja roskakatoksen edessä. Varsin uskaliaita city-käärmeitä siis. Täytyy tarkistaa, että kaapin kyypakkaus on voimassa ja selvittää 1-vuotiaan annostus kaiken varalta.

Onneksi huoltoyhtiö tuli tänään leikkaamaan pitkänä rehottavaa nurmikkoa. (Tämä tapahtui tosin juuri kun poika oli nukahtanut parvekkeelle, timing is everything!) Nurmikon trimmaus auttaa varmasti hieman näkemään mitä voikukkien seassa vilisee. Ehkä nurmikolla oleva kusiaispesä sai samalla kyytiä..?

(kuva lainattu wikipediasta)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s