Arpa on heitetty

Aika rientää ja tammikuinen paluu töihin lähestyy kovaa vauhtia. Kävimme alkuviikosta pojan kanssa moikkaamassa työkavereita ja yksi heistä ihmetteli enkö VIELÄ ole hakenut päiväkotipaikkaa. En ollut, vaikka hakemuksen teko ja alueen päiväkotien kartoitus on kyllä roikkunut to do -listalla pitkään.

Olin kyllä kysellyt parilta lähellä asuvalta tutulta kommentteja heidän päiväkodeistaan. Sen kummempaa tutkimusta en ollut enkä aikonut tehdä. Sijainti ratkaisee eniten toiveiden listauksessa ja toki tuttavien positiiviset kommentit tukivat päätöstä.

Eilen tein sitten hakemuksen verkossa. Melko yksinkertaista. Soitin kuitenkin vielä perään kysyäkseni vähän päätösprosessista. Yllätyin, kun sain heti jonkun kiinni joka osasi vastata kysymyksiini ja sain hyvää palvelua!

Minulle kerrottiin, että tammikuiset paikat jaetaan loppuvuodesta ja sääntönä on että perhe olisi saanut tiedon päivähoitopaikasta 6-8 viikkoa ennen aloitusta. Hmm, työnantajalle taas pitäisi ilmoittaa viimeistään 2 kuukautta etukäteen toisesta hoitovapaajaksosta, jos hoitopaikkaa ei löydy. Kai sitä vain pitää luottaa, että paikka löytyy ja mieluiten lähellä kotia. Veljeni joutui aikoinaan vähäksi aikaa Westendiin päiväkotiin. Äitini kiirehti heti kirppareille etsimään Lacosten piképaitoja, että hän sopisi paremmin joukkoon eikä häntä kiusattaisi…

20130531-132056.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s