We ❤ Kopplan

Saanko esitellä Kopplanin! Ulkosaari Espoossa Helsingin siluetin varjossa.

Punainen mökki sijaitsee Suvisaaristossa mukavan lyhyen auto- ja venematkan päässä kotoa. Olen lapsuudessani käynyt saaressa kerran-pari sukulaisrouvan mökillä, mutta naapurisaari onkin paljon tutumpi. Siellä vietimme pienenä paljon viikonloppuja ja juhannuksia perhetuttumme luona.

20130601-205850.jpg
Pari vuotta sitten Kopplanista tuli lähiperheemme lande. Sen jälkeen olemme viettäneet siellä paljon aikaa kalastaen ja fiksaillen taloa, saunaa ja tonttia. On siellä myös nautittu hellekeleistä rantakallioilla ja tehty erilaisia herkkuja oman maan raparperista ja nokkosista.

20130601-210848.jpg
Viime kesän landekäynnit jäivät sattuneesta syystä vähiin. Tunnin välein heräilevää vatsakipujaan valittavaa parikuista vauvaa oli hieman helpompi hoitaa kotona kuin saaressa alkeellisissa oloissa.

20130601-213141.jpg
Tänä kesänä voimme toivottavasti taas viihtyä paremmin saaressa. Pikkumiehellä riittää ainakin tutkittavaa! Se tuli todistettua tänään kun hän onnessaan tutki kivirantaa ja ojenteli aarteita veljelleni.

20130601-213417.jpgTuore hääpari oli saapunut kauden ensimmäiselle saarivisiitille ❤.

Tänään emme vielä jääneet saareen yöksi, vaan lähdimme kotiin illallisen jälkeen. Poika simahti autoon matkalla satamasta ja nukutus olikin aikamoinen urakka. Ensi kerralla onkin siis parempi nukkua saaressa!

20130601-213524.jpgWhat’s for dinner? Lohta grillistä NAM!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s