Blogisurffailu helpommaksi

Tiesitkö että, blogeja on helppo seurata sivustojen kuten blogilista tai bloglovin‘ kautta? Olin minäkin kuullut näistä, mutta en ollut jaksanut perehtyä niihin tarkemmin. Selailin seuraamani blogeja – ja niitä on paljon – safarin bookmarksien kautta, mikä tarkoitti että monesti tuli avattua blogeja uudestaan ja uudestaan tuoreiden kirjoitusten toivossa turhaan. Oli omat valikot äitiblogeille, sisustukselle, muodille ja ruoalle…

Blogilistalle tai blogloviniin voit kerätä omia suosikkiblogeja ja lukulistalle ilmestyvät ne, joihin on julkaistu uusia juttuja luettavaksi. Kätevää, eikö vain? Enää ei kulu turhaan aikaa klikkailuun ja samojen etusivujen tuijotteluun vaan pääset suoraan asiaan! Tehokkuus on tarpeen kun surffailuaika on kortilla.

Itse käytän bloglovinia. Sille on olemassa näppärä appi iphonelle ja ipadille (taisi myös olla android versio). Nyt kummelikopplan löytyy myös bloglovinista, joten jos sinulla on tapana seurata useampia blogeja, suosittelen että luot itsellesi tunnarit ja klikkat meidät suosikiksi. Linkit sekä blogloviniin että blogilistalle löytyvät kummelikopplanin etusivulta!

20130611-151054.jpg

Kummelikopplan on nyt myös facebookissa omalla sivullaan. Sinne tulee ilmoitus uusista jutuista ja julkaisen lisäksi kuvia ja kommentteja sivulla. Tervetuloa tykkäämään!

20130611-151538.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s