DIY kirjalaatikko

Poika on alkanut osoittaa entistä enemmän kiinnostusta kirjoihin. Iltaisin hän kiikuttaa kirjaa toisen perään iskälle ja sitten he lukevat kirjoja sylikkäin sohvalla. Keskittymiskyky on äärimmäisen vaihteleva, mutta hän HALUAA lukea kirjoja. Meillä on ollut muutama kirja esillä olohuoneessa, mutta osa on tauluhyllyillä pojan huoneessa ja loput kaapissa.

Halusin nostaa kaikki kirjat esille tutkittavaksi/luettavaksi ja muistin että meillä pyörii turha valkoinen Orthexin 30 litrainen muovilaatikko nurkissa. Laatikko ei mielestäni ole mikään kaunotar ja halusin fiksata sitä vähäsen. Ensin mietin, että koristelen sen IKEAn Space Invadors -henkisillä sisustustarroilla, kunnes muistin washiteipit. Aloimme siis leikkimään teipeillä ja tässä lopputulos.

20130614-155236.jpg

20130614-155254.jpg

Boksi sopii nyt paremmin sisustukseen ja teipit saa hetkessä pois jos alkaa kyllästyttää. Superhelppo tuunaus, minkä pystyi tekemään 13kk apurin kanssa. Vaikka laatikossa on yli toistakymmentä kirjaa, poika onnistuu aina löytämään vanhat suosikkinsa niiden joukosta. Ehkä isä ja poika löytävät uusia suosikkeja viikonlopun aikana!

Advertisements

2 thoughts on “DIY kirjalaatikko

  1. Annika

    Smart att dekorera om lådan med tejp! Jag började genast fundera på om här hemma finns nånting som borde få en ny design 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s