Piti!

Jatkoa edelliseen haalaripohdintaan:

Mummin kannustuksen siivittämänä lähdimme iltapäivällä käymään taas Sellossa. Vilkuilin verkkokaupasta pitkin päivää että meidän kokoa vielä riitti, mutta halusin kuitenkin käydä myymälässä sovittamassa haalaria ja jos mahdollista välttyä postituskuluilta.

Kyseinen koko oli jo myyty loppuun, joten päädyimme kokeilemaan kokoa pienempää. Se olisi ollut hyvä juuri nyt, mutta mittailtuamme niska-haaramittaa myyjän kanssa olimme samaa mieltä, että kokoa isompi sen pitää olla syksyksi. Poika oli muuten syötävän suloinen vihreässä puvussa! (Olenhan kertonut, että vihreä on hänen lempivärinsä?) Nyt alkoi jo jännittämään olisiko verkossa enää kokoja meille…

Siirryimme liikkeen ulkopuolelle ja laitoin äkkiä tilauksen vetämään verkkokaupassa. Klikkasin samalla alesta söpön musta-valkoisen raitapipon, josta ei myöskään ollut kokoja myymälässä. Sitten haimme vielä liikkeestä vihreät vk-hanskat -50%.

Nyt on siis syksy siis paketissa. Vasta sovitusvaiheessa tajusin, että miehellänikin on tasan samanvärinen takki. Siksikö haalari puhutteli niin voimakkaasti? Elämäni miehet pääsevät siis samistelemaan syksyn tullen!

20130618-205457.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s