Kesätempo

Keskikesän tullen blogien postaustahti yleensä hidastuu ja aihepiiri köyhtyy. Itse olen jauhanut lähinnä rantapäivistä, kun emme oikein ole muuta tehneet. Lisäksi myös lukijoiden lukuinto laantuu kun he kaikkoavat matkoille tai mökille. Kesätahdin piristykseksi Linn julkaisi valmiin postauspohjan kaikkien käytettäväksi, josta nyt seuraa käännös:

Päiväsuunnitelma/Dagens planer: Aamulla Snadistadiin, sitten lääkäriin (pojan) ja iltapäivällä kopplanille. Mies pääsee vielä illalla SUP retkelle Suvisaaristossa.

Lounaani tulee koostumaan/Min lunch kommer att bestå av: Sen jos tietäisi. On hiukan epäselvää missä ja milloin ehdimme syödä.

Kun katson ikkunasta sää näyttää tältä/Vädret utanför mitt fönster är: Puolipilviseltä, eikä niin aurinkoiselta kuin luvattiin.

Viime yönä näin unta/Inatt drömde jag: En muista yhtään unta. Lukuisat heräämiset saattoivat vaikuttaa asiaan.

Eilen tapahtui seuraavaa/Igår hände detta: Play date muskarikaverin luona. Kolme lähes samanikäistä kaverusta ja kolme äitiä. Leikkiä ja avautumista lapsiarjesta.

Päivän asu/Dagens outfit består av: Tommyn toppi, A&F ruutupaita ja ikivanhat farkkushortsit.

Lempparibiisini juuri nyt/Det här är min favoritlåt just nu: Täydellinen kesäbiisi Daft Punkin Get Lucky!

Tänä kesänä olen oppinut jotain uutta/Den här sommaren har jag lärt mig något nytt: Pikkulapsen kanssa joka päivä oppii jotain uutta, mutta sanotaan kuitenkin että olen oppinut tekemään raparperimehua, mikä ei todellakaan ollut vaikeaa!

Seuraavat pippalot joihin olen menossa/Nästa fest jag ska gå på är: Mitkä pippalot? Enhän mä käy missään nykyään. Anopin kuusikymppiset elokuussa.

Juuri nyt minua ärsyttää/Just nu är jag så irriterad på: Pojan ihottuma, pakkaaminen ja viikonlopun sateinen sääennuste.

Toisaalta haluan suositella/Däremot vill jag rekommendera: Grillattua lohta, mansikoita ja skumppaa hyvässä seurassa saaristossa.

20130628-095535.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s