Pitkä lounas

No nyt ajattelette heti, että on oltu pitkällä kostealla lounaalla. Ei nyt sentään, mutta olimme mummin kutsumana keskustassa lounaalla joka jatkui parin tunnin kiertelynä.

Söimme lounasta Stockalla. Valitettavasti lounassalaatista ei jäänyt hyvää sanottavaa. Vihannekset olivat kaukana laadukkaista ja maku puuttui joka täytteestä täysin. Vuohenjuusto sentään maistui siltä miltä pitikin ja tuoreet leivät olivat hyviä. Pikkumies sai kuitenkin kirmata pitkin salia ja leikkiä leikkinurkkauksessa, joten siinä mielessä ihan hyvä valinta. Pojan viihtyvyys ennen makunautintoja…

Lounaan jälkeen törmäsimme veljeni ihanaan vaimoon hänen työpaikkansa kulmilla ja sitten matka jatkui Hietsun torille kahville. Katsastimme myös pikaisesti kirpparin, mutta tällä kertaa ei tullut kauppoja. Mieleenpainuvin pöytä oli hienostorouvan turkiksia ja merkkilaukkuja pursuva nurkkaus. Voitte kuvitella kuinka paljon ihmisiä siellä pörräsi ja jostain syystä myös lokkeja. Montakohan osumaa turkikset olivat saaneet? Ehkä lokit osoittivat mieltä turkistarhausta vastaan…

Poika viihtyy hyvin rattaissa kaupungin vilinässä ja mietin joka kerta kun käymme keskustassa – mikä ei ole kovin usein – että pitäisi käydä paljon useammin.

20130711-215854.jpg
Oli minulla kivaa, vaikka ei ehkä juuri nyt näytä siltä. Ja luonnollisesti kaupunkivaatteet päällä: kauluspaita Ralph Lauren, chinot Name It, kengät Reiman ja sukat GAPin.

20130711-215909.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s