Let me entertain you!

Papi palasi maanantaina maailmalta ja samalla käynnistyi hänen kauan odotettu lomansa. Parin jetlagpäivän jälkeen, meillä on ollut tupa täynnä vieraita. Kiva nähdä kavereita kerrankin myös arkena.

Onneksi olin ajoissa tiedustelemassa monien lomia ja sovin treffejä jo alkukesästä, sillä rakastan järkätä illanistujaisia ja kestittää vieraita.Tosin iltapäiväistujaisista kai pitää puhua nykyään kun vieraat saapuvat kolmelta ja lähtevät iltakylpyyn mennessä.

Ensin meillä vieraili perhe, johon tutustuimme Palo Altossa tuttujen kautta. Avokadopasta oli oiva tarjottava koko jengille. Maistui sekä isoille että pienille. Pikkumies söi sitä kaksin käsin ja halusin koko ajan lisää! Hän sai myös maistaa jätskiä ensimmäistä kertaa.

20130719-150110.jpg
Eilen saimme pari ihanaa kundia kylään, jotka olivat juuri tulleet kotiin parin viikon rantalomalta. Saimme saaren suolaa ja punkkua tuliaiseksi.

20130719-152729.jpg
Päivän tarjoilut koostuivat Nobel-shamppanjasta, chevrekeitosta ja halloumisalaatista sekä ensi kertaa testissä olevista banaaniletuista. Letut maistuivat oikein hyviltä ja Kolmen Kaverin mustikka-kardemummajäätelö oli oiva lisuke!

20130719-152710.jpg

20130719-152720.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s