Tahrat näkymättömiksi

Sain Buzzadorin kautta Vanishin tuotteita testattavaksi jonkin aikaa sitten. Tämä kamppis tuli todellakin tarpeeseen sillä kaikki pojan vaaleat paidat ovat tomaattikastikkeiden tahrimia eivätkä ne tule puhtaaksi kuudenkympin pesussa.

Vanishilla on useita erilaisia tahranpoistoaineita. Osa on pulveria ja osa nestemäisiä, osa valkopyykille ja osa kirjopyykille. Itse pääsin kokeilemaan Vanish Oxi Action geeliä ja jauhetta sekä Oxi Action White jauhetta. Pesuaineet ovat hajusteettomia, joutsenmerkittyjä ja allergia- ja astmaliiton suosittelemia. Uskalsin siis käyttää niitä pojan pyykkiin.

Kamppikseen kuului tehdä tahratesti pienelle kangaspalalle ja sitten testata tahranpoistoa pesemällä, liottamalla tai esikäsittelemällä.

20130731-212918.jpg
Testitahrat oikealta alkaen: tomaattipasta, kahvi, caesarsalaattikastike, feta-pinaattipasta. Seuraavalla rivillä mustikkahilloa, avokadopastaa ja punkkua. Alimpana kookos- ja oliiviöljyä.

Pesin kangaspalan ensin tavallisessa neljänkympin pesussa ja lisäsin nestemäistä Oxi Action geeliä. Tämä puri kahvi-, öljy- ja salaattikastiketahroihin.

20130731-214311.jpg
Seuraavaksi liotin kangaspalaa muutaman tunnin pienessä vesimäärässä, johon lisäsin White jauhetta. Laitoin samalla pojan t-paidan likoamaan toiveena vihdoin saada se taas valkoiseksi.

20130731-214424.jpg
Kuinka sitten kävikään?
Pestyäni kangaspalan ja paidan vielä lyhyessä neljänkympin pesussa Vanish oli näköjään niin tehokas että kangaspala muuttui näkymättömäksi ja T-paita oli tullut täysin puhtaaksi. Toimii!

Kangaspala löytynee jostain pesukoneen uumenista hukkuneiden sukkien valtakunnasta. Paidan lopputuloksesta voi päätellä, että liotus puri myös muihin tahroihin. Aion jatkossakin turvautua Vanishiin kun vaatteiden tahrat eivät lähde normipesussa. Toivotaan vain että pesukone pysyy kasassa kangaspalasta huolimatta!

Mitä Buzzador tekee?
• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.

Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä.

Advertisements

2 thoughts on “Tahrat näkymättömiksi

  1. Noora

    Mulla oli valkoiseen pöytäliinaan tullut ulkona multatahra & kahvitahroja jotka eivät lähteneet 60 asteen pesussa. Päivän liotus Oxi Action -jauheella ja pesu päälle toimi ja tahrat katsosivat. Näin siis meillä eli taitaa tuote olla nimensä veroinen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s