Lapsilukko

Naapurin neljävuotias tyttö odotti aamulla äitiään autossa sillä välin kun äiti haki muuttolaatikoita kotoa. Näin kaukaa, että tyttö touhuili jotain autossa ja alta aikayksikön hän tuli ulos kuskin ovesta hiukan harmitellen että “jouduin vähän kiermultelemaan tonne etupenkille, kun tuolla takana on noi lapsilukot…” Lapsilukot eivät siis taida enää toimia noin vanhan lapsen kohdalla tai ei ainakaan tämän näppärän tapauksen kanssa.

Lapsilukkoja minäkin olen pohtinut monesti pyykkiä pestessä. Poika auttaa niin mielellään pyykkien kanssa, mutta hauskinta on työntää pää rumpuun tai painella kaikkia nappuloita ja vääntää ohjelmarattia. Aika monet pesut on keskeytetty virtanappia painamalla, juuri kun ohjelmaa olisi enää joitain minuutteja jäljellä.

Tänä aamuna pesukone tilttasi kesken ohjelman (myöhemmin syyksi selvisi kadonnut Vanish tahratestilappu, joka tukki poistovesiletkun) ja konetta tuli kerrankin tutkailtua tarkemmin. Kas, löytyihän sieltä pesu- ja huuhtelunappuloiden yllä lapsen ja lukon kuva. Ihanaa, joku LG:lläkin on siis pohtinut että olisi kiva saada pestä pyykit kerralla myös lapsiperheissä!

20130808-143738.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s