Tiedän mitä teemme syksynä!

Eilen ilmoittautuminen Espoon Työväenopiston aka Arbiksen kursseille alkoi puolilta päivin verkossa. Olin katsonut pojalle ja minulle sopivaa ohjelmaa valmiiksi ja lisännyt bookmarkseihin ilmonetin kurssikohtaiset tiedot, jotta ilmoittautuminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa! Kurssit täyttyvät todella nopeasti joten täytyy olla vikkelä.

arbis

Pari minuuttia vaille 12 roikuin ipad kädessä keittiössä. Kokeilin ilmoittaudu -linkkiä ja päivitin sivua. Kun kello löi tasan, linkki aukesi. Ykkösenä priolistalla oli minun astangajooga, joka jatkuu viime keväästä. Sitten seurasi äiti-lapsi tanssi ja äiti-lapsi jumppa. Sääli, että perheafron ikäryhmä oli 2-3 vuotiaat sillä se olisi taatusti ollut hauskaa.

arbis2

Pääsimme mukaan kaikille kursseille, jee! Kello 12.02 oli enää pari paikkaa jäljellä joten nopeat todella syövät hitaat. Kurssimme ovat sopivasti aamupäivisin ennen pojan lounasta ja päikkäreitä. Kivaa tekemistä sisätiloissa jos ja kun keli on karmeaa. Muskari jatkuu myös syyskuussa ja vauvauinti alkaakin jo tällä viikolla. Loka-marraskuussa olisi myös värikylpykurssi tarjolla, jota vielä harkitsen (taidekurssien ilmoittautumiset ovat huomenna). Ehkä on parempi jättää edes pari aamua ilman aikataulutettua ohjelmaa…?

Millaisia kursseja sinä olet löytänyt syksyn opintohjelmasta? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s