Elämää kodin täydeltä

Nyt se on täällä, tuore IKEA kuvasto siis! Sain oman erikoissuuren kappaleeni toimitettuna suoraan saareen! Kantta pidemmälle en ole ehtinyt, mutta selasin jenkkiversion pari viikkoa sitten verkossa.

20130816-094656.jpg
Ihanan värikäs kansi ja melko erilainen aiemmista vuosista. Purkkeja purkkeja ja enemmän purkkeja! Vihreän tuolin ja mustan valaisimen voisin samantien hakea meille. Huomasitko muuten takakannen kalusteet Klippan, Famnig ja PS Vågö minikoossa? Saakohan näitä ihanuuksia ostaa Lasten IKEA osastolta..?

Joko sinä olet päässyt katalogin kimmppuun? Mitä kivaa olet löytänyt?Jos olet vielä vailla katalogia, pääset lukemaan sitä täällä!

20130816-094929.jpgAamupuuhissa bongaamassa mallikotien seinäkelloja “kocka, kocka”.

Katalogin myötä syksy tulee väkisinkin myös. Tänä syksynä meillä ei valitettavasti innostuta sisustamaan, vaan keskitymme valmistautumaan tammikuiseen muuttoon Kaliforniaan. Asuntomme olisi tarkoitus vuokrata kalustettuna ja irtaimisto siirtää varastoon. Ennen sitä olisi tiedossa paljon karsimista ja kirpparikeikkoja. Siivouspäivä ajoittuu sopivasti loppukuulle, joten aloitamme siitä ja ajattelin innostaa koko taloyhtiön mukaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s