Hollywood huulet

Lähdössä kauppaan, mutta käväistään nopeasti pihan kautta kun muutkin ovat siellä. Voi kun olisin valinnut toisin ja kävellyt suoraan autolle. Silloin meillä ei asuisi Angelinan näköinen kaveri tällä hetkellä…

Poika juoksi niin innoissaan pihalle, että menetti tasapainonsa ja kaatui. Naamalleen. Huutoa tuli paljon ja verta. Ryntäsin täristen sisälle huuhtelemaan pojan kasvoja toivoen että hampaat on tallella eikä pahemmin sattunut.

Poika rauhoittui hieman, minä en. Huusin pihalta toisen äidin katsomaan onko tilanne hänen mielestään vakava. Hän sai minut rauhoittumaan hieman ja tuumimme yhdessä ettei päivystykseen tarvitse lähteä. Poika nauroi jo ja verenvuoto oli loppunut. Tapahtuneesta jäi turvonnut ylähuuli ja komea asfaltti-ihottuma. Hampaat taitavat onneksi olla kunnossa koska kaveri syö ja juo normaalisti.

Voi tätä tunnemyrskyä. Kun toinen on maailman rakkain, sitä menee aivan paniikkiin kun jotain sattuu. Uskon että pojan haavat paranevat paljon nopeammin kuin äidin huoli ja verenpaine rauhoittuu… Tottuukohan tähän koskaan?

20130824-123739.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Hollywood huulet

  1. kummelikopplan Post author

   Sitä minäkin epäilen. Vanhemmuuden ilot ja surut.

   Tuo eilinen huuli oli aika nätti nykyiseen verrattuna. Rupi peittää ylähuulen ja nenän välistä aluetta. Mutta näköjään paranee nopeasti. Kohti uusia kolhuja vain sitten… (toivottavasti ei kuitenkaan)

   Reply
   1. minena

    Pikaista antirupeutumista!
    Toivottavasti ei nyt ainakaan vähään aikaan (vaikka x määrä kolhuja taitaa näille pienille olla pakollisia).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s