Bailaan sun kaa koko päivän…

Tällä viikolla pojan kaikki harrastukset ovat käynnistyneet. Maanantaina oli jumppaa, eilen muskari ja tänään piti olla tanssitunti. Piti olla, mutta ei ollutkaan sillä vetäjä oli sairastunut eikä meille mammoille ei ehditty ilmoittaa. Osa lähti pois ja osa jäi tunnille ilman ohjaajaa.

Mitä sitten teimme? Ensin yksi äiti soitti Piiri pieni pyörii kappaleen luuristaan, mutta se ei purrut lapsiin. Aivan liian lapsellista touhua… No mikä sitten avuksi? Päätin ruveta tanssiopeksi ja kaivoin pojan soittolistalta Ipanapa Räp levyn! Ja ipanathan tykkäsivät.

Ipanapa Räp julkaistiin elokuun alussa ja olemme kuunnelleet sitä toistolla joka päivä siitä lähtien. Ipanapa levyillä kotimaiset huippunimet tekevät biisejä lapsille, joita kuitenkin vanhemmatkin jaksavat kuunnella. “Oikean” musiikin kuuloista lastenmusaa siis, joissa kaiken lisäksi opettavaiset sanat.

Tämä levy on ensimmäinen, jota poika selvästi diggaa. Hän sheikkaa peppua ja nyökkäilee innoissaan biitin tahdissa heti kun levy alkaa soimaan. Hänen lempparinsa on Heikki Kuulan Koirakaveri. Jaetulla kakkosisjalla tulevat Stigin Laulaa laulaa ja Elokuun Musikaalinen perhe. Koirakaverissa kuuluu haukkumista ja koira sekä hauva sanoja viljellään ahkerasti! Siitä saamme varmasti kiittää, että kaikki nelijalkaiset elukat ovat nyt hauvoja. Oma lempparini taas on Redraman Isoveljen kengis. Siinä pikkuveikka ylpeänä fiilistelee isoveljeltään pieneksi jääneitä tossuja. “Ihan mihin, mihin vaan mä voisin mennä. Mun isoveljen kengis.”

Ipanapa levyt, räp mukaanlukien löytyvät Spotifysta joten heti diggailemaan!

PS. Tietääkö muuten kukaan onko vastaavia levyjä olemassa ruotsiksi?

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s