Kaapin kätköistä

Eilen illalla kävimme läpi miehen kenkäpuolta vaatehuoneessa huomisen Siivouspäivää varten. Meillä on huoneessa avonainen PAX vaatekaappi ihanilla ulosvedettävilä kenkätelineillä. Molemmilla omansa. Käskin miehen käydä läpi kenkänsä johon hän vastasi että siellä on lähinnä minun kenkiä. Häh… minun vai? En mitenkään saanut päähäni mitä kenkiä siellä voisi olla. Nolotti pelkkä ajatus että olisin hukannut kenkiä kotona. Vakuutin, että olen varmasti siirtänyt omat kenkäni ajat sitten omalle puolelleni.

Vedin kuitenkin kenkätelineen ulos ja kurkkasin takariville. Ja siellähän ne olivat. Koko kesän kaipaamani Roxyn ja Vansin canvasballerinat. Olen monesi miettinyt mihin ne ovat voineet kadota kun kaipasin jotain astetta nätimpää kuin tennareita jalkaan kesällä. Muistin käyttäneeni niitä maalla viime kesänä ja päättelin heittäneeni ne pois kun en kerran löytänyt niitä. En silti voinut uskoa tehneeni niin. Kengät ovat liian rakkaitta hävitettäviksi, tiedättehän?!

Kannattaa siis välillä käydä läpi vaatekaappeja ja kenkiä, myös miehen puolelta! Nyt toivotaan ettei syksy ihan vielä tule niin ehdin vielä kulkea tossuissani!

20130830-132903.jpg

Tervetuloa pihakirpparille huomenna 10-14!
Klikkaa itsesi mukaan facebookissa!

Advertisements

2 thoughts on “Kaapin kätköistä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s