Pihakirppis kiittää!

Pihakirppiksemme keräsi mukavasti asiakkaita. Ehkä enemmän kuin olin uskaltanut toivoa. Asummehan sentään melko syrjässä ja Siivouspäivä oli varmaan aika tuntematon käsite täälläpäin. Päivä meni nopeasti ja kassaan kilahti kolminumeroinen loppusaldo. Kirppiskuorma väheni parilla IKEA-kassillisella ja lopuilla suuntaamme kohti Jäähallin kirpparia joku päivä.
20130831-181402.jpgOli hauska jutella naapureiden ja asiakkaiden kanssa. Kirppiskeikoilla tulee aina mieleen vaatemyyjänä vietetyt vuodet ja kuinka hauskaa on kaupitella asioita. Veljeni taisi kyllä verrata minua turkkilaiseen katukauppiaaseen, joka ei jätä asiakasta rauhaan. No hänen juttuja ei pidä ottaa vakavasti ja taisin minä tyrkyttääkin hänelle muutamia paitoja.

En tältäkään kirpparilta selvinnyt ostamatta mitään. Toiselta naapurilta nappasin Po.Pin punaiset verkkarit ja toiselta matkarattaat Kaliforniaa ajatellen.

Vuoden päästä osallistumme varmasti taas Siivouspäivään. Kevään tapahtuma jää väliin kun emme ole täällä, mutta toivottavasti naapurit ja muutkin naapurustossa innostuvat kirppistelemään!

20130831-181217.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s