Testissä: Lasten oma kirjakerho

Pääsimme Buzzadorin kautta kokeilemaan sähköistä satukirjastoa Lasten Omaa Kirjakerhoa noin kuukauden ajan. Poika ei yleensä saa leikkiä iPadilla, mutta ajattelin että olisi kiva testata olisiko sähköisistä kuva- ja kuuntelukirjoista viihdyttäjiksi esimerkiksi tuleville automatkoille tai lennoille. Sovellus toimii nettiyhteydellä, mutta laitteelle voi ladata 5 kirjaa kerrallaan myös offline käyttöä varten.

Satukirjastossa löytyy Disneyn tuotantoa 0-6 vuotiaille. Moni kirja on myös kuuntelukirja. Niitä muistan kuunnelleeni paljon pienenä automatkoillamme läpi Euroopan. Minusta on ihanaa, että samaa äänimerkkiä käytetään edelleen kun on aika kääntää sivua. Hassua, että tuollainen pieni ääni voi tuoda niin paljon muistoja mieleen…

IMG_0114

IMG_0115

Kokeilimme muutamia ihan pienille suunnattuja kirjoja ensin. Puolisen minuuttia poika jaksoi seurata ruutua, mutta sen jälkeen hän haluaa itse tietenkin koskea näyttöä ja onnistuu aina huitaisemaan koko sovelluksen kiinni. En tiedä saisiko asetuksissa sovelluksen jotenkin lapsilukkoon..?

IMG_0116

IMG_5263

Autot (oikeat siis) kiinnostavat poikaa nyt aivan valtavasti ja kuten arvatakin voi Cars kirjat onnistuivat kiinnittämään hänen huomionsa vähän pitempään kuin vauvakirjat. Hetken pärsiteltyään tämäkin sivu katosi ja olimme jo siirtynet nettiselaimeen tai toiseen sovellukseen.

1,5 -vuotias on siis vielä liian nuori käyttämään satukirjastoa tai iPad pelejä ylipäätään. Ainakin meidän vilkas poikamme rauhoittuu paremmin oikeiden kirjojen parissa, joita voi käännellä ja väännellä ja sivuja saa kääntää itse oikeasti.

 

Mitä Buzzador tekee?

• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.

Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s