Pikkuinen moka vain

Kerrotaanpa teille minun eilisestä huippuhetkestä. Lähdimme aamulla käymään autolla kaupassa ja tein isot ostokset viikonloppua varten. Poika viihtyi hyvin auto-ostoskärryissä ja kaikki sujui loistavasti. Kunnes pääsimme kaupan ulko-ovelle ja taivas repesi. Vettä tuli kuin ämpäristä kaatamalla. Emme voineet jäädä pitkäksi aikaa odottamaan sateen loppumista sillä pojan lounas- ja päikkäriaika lähestyi. Autolle piti juosta ja kyllähän me tietenkiin kastuimme. Ei siinä mitään. Ajoin kotiin ja kärräsin pojan ja ruokakassit kotiovelle.

Kotioven edessä alan kaivamaan laukkua toteakseni, että nyt avaimet on jääneet kotiin. F**k. Mies on palaverissa keskustassa, joten yritän soittaa mofalle pääsisikö hän avaamaan meille ovea. Noin 15 soiton jälkeen saan hänet kiinni ja vaikka hän on juuri saapunut Selloon tapamaan ystävää, lähtee hän ajelemaan takaisin kotiin hakemaan vara-avainta.

Tällä välin kello tikittää ja poika alkaa olemaan kärsimätön, nälkäinen ja väsy. Ulkona sataa edelleen joten sinne ei voi mennä kuluttamaan aikaa. Onneksi minulla on sentään autonavaimet, joten päätän ajaa lähiostarille hakemaan pojalle lounasta ja maitoa kaupasta. Poika nukahtaa tietysti autoon enkä meinaa millään enää saada häntä hereille. Onneksi onnistun ja pääsen kiskurihintaisen kokiksen turvin kahvilaan syöttämään hänelle lounasta. Mofa liittyy hetken kuluttua seuraamme ja ajamme sitten meille. Loppu hyvin kaikki hyvin. Mofa sai palkkioksi lounasta ja minä lupasin jatkossa tuplatarkistaa, että avaimet varmasti ovat mukana.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

IMG_1071

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s