Aamutreffit Ompussa

Treffasimme eilen aamulla naapuritytön ja hänen äitinsä kanssa ja suuntasimme Omppuun. Outoa olla liikkeellä ennenkuin liikkeet avaavat ovensa. Aikaisissa herätyksissä on näköjään puolensa. Miksi Omppuun saatatte ihmetellä..? No koska oli avajaiset.

Eilen Iso Omena sai siis kovasti kaipaamansa lastenvaateliikkeen, kun Skidi avasi ovensa. Skidi myy pääosin ruotsalaista Villervallaa sekä Molo Kidsiä ja Elodie Detailsia. Ompussa ei vähään aikaan ole ollut yhtään lastenvaate tai -tarvikeliikettä, joten kysyntää varmasti on. Marketeissa on tietysti oma tarjontansa, mutta on kiva päästä hipelöimän netissä tutuksi tulleita brändejä oikeasti.

Odotimme pari minuuttia vaille kymmenen ovien ulkopuolella muutaman muun äiti-lapsi duon kanssa. Mitään erityistä ei ollut tarkoitus ostaa, mutta löysinpä kuitenkin alerekistä pojalle neuletakkimaisen trikoopaidan ja lapasia. Naapurintyttö sai samanlaisen, mutta limenvihreänä. Meillä ei ole ennen ollut Villervallan vaatteita, joten on mielenkiintoista nähdä miten ne kestävät käyttöä. Kaikki uutuustuotteet olivat -20%.

Skidin jälkeen kävimme leikkimässä Kirjasto Omenan satuhuoneessa, haimme tarjousvaippoja ja kylkiäis-Legot Mammuttimarkkinoilta ja suuntasimme sen jälkeen lounaalle. Mukava aamupäivä kivassa seurassa!

skidi

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s