1,5 vee

SONY DSC

Tänään meidän pieni mies täyttää puolitoista vuotta!

Puolitoistavuotiaamme on erittäin utelias, iloinen, aktiivinen ja peloton. Hän kyllästyy helposti ja näyttää turhautumisensa kovaäänisesti. Hänessä asuu toisinaan myös pieni drama queen. Odotan innolla varsinaisen uhman alkamista…

Arki ihanan puolitoistavuotiaan kanssa on vauhdikasta. Aamupäivät riennämme kerhoissa ja iltapäivät vietämme ulkona puistossa. Siellä tietysti kaikkiin korkeimpiin liukumäkiin pitäisi päästä ja alas sukelletaan pää edellä. Autot ja palapelit kiinnostavat. Kaikki henkilöautoja suuremmat autot ovat paa-paa autoja.

Poika osaa syödä itse ja juo hienosti mukista tai lasista. Hän puhuu paljon, mutta osittain omaa kieltään jota kukaan muu ei ymmärrä. Uusia yksittäisiä sanoja pulpahtelee esiin lähes päivittäin, uusimpina kan (kanna), oppa (upp) ja bussen. Oman nimen sanomista harjoiteltiin viikonloppuna ja tyttöystävän nimen lausuminen sujuu jo ennestään hienosti!

Nukkumispuolella olisi vielä parantamisen varaa, mutta kaipa parempia öitä vielä joskus on luvassa. Siitä tulikin mieleen, ett yksi hammas tuli taas viime viikolla esille, ehkä se on syynä viime aikojen repaleisiin öihin..?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s