Tip top

Alkuvuoden muutto Kaliforniaan lähestyy todella kovaa vauhtia ja eilen homma konkretisoitui astetta enemmän. Meillä kävi nimittäin asunnonvälittäjä ottamassa kuvia vuokrailmoitusta varten. Parin päivän päästä ilmoitus julkaistaan ja toivottavasti löydämme pian myös vuokralaisen poissaolomme ajaksi!

Koska koti oli kerrankin siivottu ja kaikki turha sälä piilotettu, napsin pari kuvaa itsekin. Linssi ei ollut paras mahdollinen huoneiden kuvaamista ajatellen, mutta joitain kivoja otoksia sain aikaiseksi alkeellisilla kuvaajataidoillani. En ole ennen tainnut jakanut kuvia meidän kodistamme, pojan huonetta lukuun ottamatta joten nyt pääsette tekin vähän kurkistamaan miten asumme! Astukaa sisään!

Aloitetaan meidän makkarista, jonka yhtä seinää koristavat miehen ottamat reissukuvat. Mummoni upea ruskea lasipurkki on löytänyt paikkansa lipaston päältä.

SONY DSC

Makkarimme vieressä löytyy pojan huone. Se on melko pieni, mutta sinne mahtuu kaikki mitä pikkutyyppi tällä hetkellä tarvitsee; sänky, luku/peuhauspatja, vaatteet, kirjat ja lelut.

SONY DSC

kummeikopplan

Keittiön nurkassa komeilee synttärilahjani.

SONY DSC

Olkkarin vitriini on myymäläkaluste, jonka ostin vanhalta työpaikaltani femmalla.

SONY DSC SONY DSC

Sokerina pohjalla meidän walk-in-closet / työhuone.

SONY DSC

 

PS. Jos tiedätte jonkun joka tarvitsee väliaikaista kotia esimerkiksi putkirempan ajaksi, vinkatkaa heille ihmeessä meidän kämpästä! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s