Koko perheen harrastus

Taas se on täällä, viikonloppu ja vauvauinti. Olemme käyneet uimassa Folkhälsanin aamuyhdeksän ryhmässä Kirkkonummella vuoden alusta aina lauantaisin. Uimme terapia-altaassa jossa vesi on lämmintä ja puhdasta. Tunneilla, tai siis puolituntisilla on aina joku teema esimerkiksi uimalaudat tai sukeltaminen.

Uinti on hauska koko perheen yhteinen harrastus, jolla on mukava käynnistää viikonloppu. Se, että poika rakastaa vettä on tietenkin iso plussa! Hän tykkää sukellella ja tuoleilta hyppäämisestä. “Ett, två, tre hoppa!” Ei mikään ihme että hoppa kuuluu sanastoon nykyään.

Vauva/taaperouinti on mielestäni melko kallis harrastus (16€/kerta) kun vertaa esimerkiksi muskariin tai työväenopiston edullisiin jumppiin. Uskon kuitenkin että uintitunneista on suuri hyöty pojalle. Vesi tulee elemettinä todella tutuksi ja hän oppii joka kerta jotain uutta ja kehittyy. Uimahallissa tuskin tulisi käytyä yhtä usein jos ei olisi vakkarituntia jolle mennä.

Ensi kerralla altaassa on mukana valokuvaaja. Lähdemme tavoittelemaan Nevermind levykannen tyyppistä otosta. Wish us luck!

SONY DSC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s