Joululahja

Ei pelkoa, en edelleenkään ala hössöttää jouluvalmisteluista, vaan haluan kertoa viime vuotisesta joululahjasta, jonka saimme veljeltäni ja hänen vaimoltaan. Heillä on ollut tapana antaa lahjaksi elämyksiä materian sijaan. Toissa vuonna meidät vietiin katsomaan stand upia ja viime jouluna saimme lahjakortin kaupungin parhaaseen ravintolaan – heidän kotiinsa. Menuksi luvattiin kaikkien suurta herkkua sinisimpukoita! Vanhempani antoivat tähän lahjaan liittyen lupauksen toimia lastenvahteina ja huolehtia myös meidän kuskaamisesta. Täyden palvelun nanny service siis!

Simpukoiden kanssa meinasi käydä hassusti kun niitä ei löytynytkään kalatiskeiltä lauantaiaamupäivänä. Ei edes Herkusta, joka ei yleensä koskaan petä. Onneksi sinnikäät simpukanmetsästäjät saivat kuitenkin sitten toisen kaupan viimeiset kilot. Ilta oli pelastettu!

Vietimme todella mukavan iltapäivän/illan isäntäväen kauniissa kodissa. Aluksi tuntui todella oudolta vain olla rauhassa, mutta illan mittaan siihen tottui! Meille tarjottiin shamppanjaa alkumaljaksi, äidin reseptin mukaan valmistetut simpukat maistuivat alkuruoaksi ja pääruokana oli kanttarellirisottoa. Ruokajuomana oli maukasta Rieslingiä, sitä “vähän parempaa” veljeni sanoin. Jälkkäriksi saimme jätskiä emännän tekemän raakasuklaan kanssa. Nam, nam, nam!

Täydellinen ilta, kiitos ihanat lahjasta!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

PS. Pahoittelut veljelleni, että El Clásico jäi jäälleen kerran näkemättä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s