Koti näyttökuntoon

Uusin Buzzador kamppis osui todella sopivaan aikaan. Sain testattavaksi viisi erilaista Viledan mikrokuituliinaa, joista osaa käytin siivotessani kotiamme näyttökuntoon. Normaalisti minulla on sisustukseen sopiva musta liina keittiössä ja eri liina ja pesusieni märkätilojen pesua varten.

Mikrokuidut ovat tehokkaita rasvaisen lian poistamiseen sekä roskien ja murujen keräämiseen pinnoilta ja lattialta. Mikrokuidut toimivat parhaiten kuivina, nihkeinä tai korkeintaan kosteina. Niiden kanssa pärjäät siis vähemmällä vesi- ja puhdistusainemäärällä. Liinojen sähköisyyden ansioista niillä voi pyyhkiä pölyjä myös kuivana. Liinat voi pestä 60 asteessa, joten käyttöikää riitää! Jos kiinnostuit Viledan liinoista, löydät lisää infoa täältä.

KITCHEN liina on ollut todella hyvä. Siinä on pehmeä liinapuoli ja hankauspuoli, joka muistuttaa puhdistussientä. Ulkonäöllisesti liina ei miellytä ja mies kysyikin mikä ihmeen villasukka meillä roikkuu keittiön hanan päällä? Liina on myös melko iso, eikä mahdu kuivumaan kunnolla hanan päällä. Puolet pienempi liina riittäisi ja mieluiten mustan värisenä kiitos! Liina on kuitenkin tehokas pyyhkimään puolitoistavuotiaan ruokasotkuja sekä keittiön pintoja kokkailun jäljiltä, joten suosittelen!

WINDOW liinalla pesin kaikki kodin peilit. Pyyhin pinnat kostealla liinalla ja kuivasin vielä puuvillaisella keittiöpyyhkeellä. Ei raitoja, eikä nukkaa ja hyvä lopputulos.

Äitini testasi UNIVERSAL siivousliinaa ja kehui sitä todella hyväksi. Hän oli mm. tehnyt maalinpoistoa sillä. Ei taida olla liinan päätarkoituksia, mutta selvisi siitäkin mainiosti.

Kamppisaika oli sen verran lyhyt, etten ehtinyt testata kaikkia liinoja kunnolla. BATH liinaa en vielä ehtinyt käyttää. Kylppärin siivouksessa tarvitsin karheampaa pesusientä tällä kertaa, mutta ensi kerralla uusi liina pääsee koekäyttöön. PAD liinan mieheni sai tänään isänpäivälahjaksi. Hän on erittäin tarkka millä näyttöjä saa pyyhkiä, joten uskon että lahjalle on paljon käyttöä!

Mitä Buzzador tekee?
• Saa kutsuja tuote- tai palvelukampanjoihin – Buzzadorina valitset itse haluatko osallistua kamppikseen vai et. Kaikkin kamppiksiin et luonnollisesti pääse mukaan vaan kohderyhmä valitaan tarkoin.
• Vastaanottaa kampanjainfon ja tällä tavoin tutustuu kampanjakohtaiseen yritykseen/tuotteeseen/palveluun
• Vastaanottaa kampanjapaketin ja testaa tuotetta/palvelua itse
• Keskustelee ystäviensä kanssa, levittää tietoa somessa/blogissa ja jakaa mahdollisia näytekappaleita toisin sanoen buzzaa.
Kuka tahansa voi ruveta Buzzadoriksi, eikä liittyminen maksa mitään. Klikkaa tästä jos haluat rekisteröityä! Voit mainita nickini jesbar, niin saan siitä hyvästä vähän pisteitä.
#viledabuzz #buzzador
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s