Myyrmäen myyntitykit

Image

Viikko sitten kävimme myymässä vanhoja vaatteita ja tavaroita kälyni kanssa Myyrmäkihallin kirpputorilla. Vallillassa palvelleen Valtteri kirpparin lopetettua, korvaavaa paikkaa ei oikein ole muodostunut Helsinkiin. Jäähallia ja Myyrmäkeä sekä tutut että google tarjosivat vaihtoehdoksi. Koska emme saaneet pöytää jäähalliin, päätimme antaa Myyrmäelle mahdollisuuden.

Image

Porukkaa riitti, mutta menekki ei ollut Valtterin tasoa. Siellä on helposti saanut kasaan useamman satasen yhden myyntipäivän aikana. Myyrmäestä puuttuivat kokonaan mielestämme lasitavarankerääjät/trokarit sekä levy- ja kirjakeräilijät. Vanhat kengät taas tekivät kauppansa ihmeen hyvin. En tiedä oliko meidän päivä jotenkin poikkeus vai onko aina näin?

Euro- ja senttikauppaa Myyrmäessä pääosin käytiin, joten kovin arvokasta merkkitavaraa on turha lähteä siellä myymään. Niiden osalta nettikirpparit pelittävät paljon paremmin. Myyrmäki-päivän jäljiltä minulta tyhjeni kuitenkin kolmisen IKEA-kassia ja muutama pahvilaatikollinen lasitavaraa ja muuta krääsää. Pääsimme omillemme ja voittoakin jäi. Ei turha keikka siis, vaikka tuntui että päiväkassa olisi ollut suurempi vanhassa Valtterissa. Oma loppusaldo taisi olla melkein sentilleen sama kuin Siivouspäivänä.

Plussaa Myyrmäki saa isoista myyntipaikoista ja runsaasta paikoitustilasta, mutta pienet kiikkerät pöydät olivat iso miinus. Onneksi veljeni sai puhuttua meille ylimääräisen pöydän! Ylimääräinen rekkikin olisi hyvin mahtunut myyntipaikalle, joten sellainen kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan jos olet menossa myymään!

Kirpparikamat odottavat nyt kellarissa ja pääsevät ensi kerran myyntiin
sunnuntaina 24.11. Tavastian kirpparilla.

Image

 

Tervetuloa ostoksille ja moikkaamaan meitä!

Tapahtuman facebooksivulle pääset tästä!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s