Digiaikaanko siirtymässä?

Levykauppa todellakin teki meidän viime sunnuntaisesta kirpparipäivästä onnistuneen. Levylaatikoiden ympärillä kävi jatkuva kuhina, välillä jopa aiheuttaen pienen ruuhkan melko ahtailla käytävillä. Todella monet ihmettelivät miksi mieheni hankkiutuu eroon levykokoelmastaan. Jos levyt ovat olleet laatikoissa useita vuosia kellarissa ja musiikkia on kuunneltu i-laitteista vuodesta 2005, on varmasti korkea aika luopua niistä. Muistojahan jokainen levy herättää, mutta eihän niistä ole kenellekään iloa pahvilaatikossa. Uusiin koteihin siis!

 

IMG_5572

Muuten meillä oli hauska ja sosiaalinen päivä. Bändit olivat hyviä ja tunnelma leppoisa. Monet tutut kävivät moikkaamassa ja saimme hengailla kälyni ja veljeni sekä kaverimme kanssa joiden pöytä oli kiinni omassamme. Valitettavasti muut myytävät kuin levyt liikkuivat melko huonosti, joten kotiin kuljetettavaa jäi reilusti. Viimeinen kirpparikeikkamme ennen lähtöä Kaliforniaan onkin jo 2,5 viikon päästä kun kokeilemme ensimmäistä kertaa Jäähallin kirpputoria.

PS. Pahoittelen kuvien surkeaa laatua. Vaikka iphone on mainio laite musiikinkuuntelua varten, sisäkuviin  se ei vain taivu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s