Tune in!

Muistatteko Ipanapa rap levyn, joka julkaistiin kesällä? Meillä voimasoitto on jatkunut päivittäisenä ilmestymispäivästä lähtien, eikä loppua näy. Ensi lauantaina klo 8-10 kannattaa virittäytyä Bassoradion taajudelle, sillä silloin starttaa uusi lasten Ipanapa-ohjelma. Me odotamme tätä valmiina sheikkamaan erittäin uteliaina ja innokkaina!

20131205-133110.jpg

Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa sekä netissä kuuluva Bassoradio aloittaa lastenohjelman yhdessä Emma-palkitun levymerkki Ipanapan kanssa. Ensimmäinen ohjelma kuullaan 7. joulukuuta. Uusi ohjelma sisältää lasten musiikin lisäksi esimerkiksi lasten juttuja, satuja sekä peli- ja elokuva-arvosteluja. Luvassa on myös kilpailuja ja tehtäviä, jotka kannustavat lapsia muun muassa luovuuteen tai kaupungin luonnon tarkkailuun.

Ohjelmaa juontaa Reetta Ranta, joka on työskennellyt Ylen lasten ohjelmien nettisisältöjen parissa, Sulakkeen Habbo Hotellin brändijohtajana sekä Duudsonien takana olevan Rabbit Filmsin strategisena ja henkisenä johtajana.

Bassoradiolta on toivottu lapsille suunnattuja ohjelmia.

– Yhä suuremmalla osalla kuulijoistamme lapset ovat tulleet osaksi elämää, kertoo Basso Median kaupallinen johtaja Riikka Reunanen.

Ipanapa-lastenohjelma kuullaan lauantaisin 7.12. alkaen kello 8-10 ja uusintana sunnuntaisin kello 8-10.

Mediamonitori

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s