Ankkalammikko

Vaunuilimme lämpimänä iltapäivänä lähipuistoomme Burgess Parkiin. Puisto on valtava kompleksi Little League pelikenttineen, skeittipuistoineen, altaineen, jumppasaleineen, tenniskenttineen ja leikkipuistoineen. Leikkipuisto oli valitettavasti suljettu korjaustöiden vuoksi, mutta onneksi puisto tarjosi paljon viihdykettä pojalle joka tapauksessa.

kummelikopplan

Oravia vilisee täällä joka puolella ja niitä oli hyvä edustus myös puistossa. Poika on jo jonkin aikaa ollut suuri oravafani ja olemmekin kertoneet, että niitä hän tule täällä näkemään paljon. Jo Nykin kentällä poika kurkki ikkunasta ja hoki ekko, ekko joten voitte kuvitella sitä riemua kun ensimmäinen ekko tuli vastaan takapihan aidalla.

kummelikopplan

kummelikopplan

Oravien lisäksi näimme puistossa sorsia, jotka paistattelivat päivää pienessä lammessa. Sorsat olivat todella kesyjä ja koonsa perusteella myös hyvin ruokittuja. Poika ei tyytynyt vain katsomaan sorsia vaunuissa vaan halusi jahdata niitä akkoor huutojen kera. Luulen että poika tulee nauttimaan olostaan täällä täysin rinnoin. Koti täynnä leluja ja lähipuistossa eläimiä, täydellistä!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s