Debyytti

Eilen korkkasimme leikkipuistokautemme Johnson puistossa Palo Altossa, jossa viime kerralla vietimme pojan 6kk päiviä ja mies tykkäsi heitellä koreja.  Ihmettelin hetken isien suurta määrää, kunnes muistin että oli MLK Day ja ihmisillä vapaapäivä. MLK = Martin Luther King.

En täysin lämmennyt tälle puistolle, vaikka poika tykkäsikin. Taaperon kannalta muutamia pahoja riskitekijöitä oli nimittäin. Kiipeilytelineessä oli 1,5 metrin korkeudessa aikuisen mentävä aukko ja telineestä pääsi alas umpinaista kierremäkeä, jossa ei millään nähnyt onko edellinen laskija jo tullut alta pois. Poika tietysti kiipesi riemuissaan ylös asti ja minä juoksin perässä. Puistossa oli aika paljon vanhempia lapsia, mutta tämäkin saattoi johtua vapaapäivästä. Täytyy siis antaa Johnsonille vielä toinen mahdollisuus arkena.

Puiston ykkösjuttu oli vesipiste missä oli kiva sotkea vedellä ja hiekalla. Pojan mielestä siis. Minä yritin parhaani mukaan estää pahinta kastumista kun pieni innoissaan halusi uida hiekkavedessä imma imma. Kesäkeleillä tämä on varmasti minunkin mielestä huippu!

Tänään mies aloitti työt ja me pääsemme pojan kanssa tutustumaan uuteen puistoon kun tapaamme siellä suomalaisen pojan ja hänen äitinsä. Muitakin play dateja on luvassa piakkoin!

kummelikopplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s