Nurkkaukseni

Blogeissa on viime aikoina pyörinyt minun bloginurkkaukseni -haaste ja ajattelin että voisin jakaa teille missä tai oikeastaan millä kirjoittelen täällä reissussa ollessa. Kotona Suomessa kirjoittelen vaihtelevasti eri omppufirman laitteilla; puhelimella, padilla ja iMacilla. Olen siirtynyt käyttämään pääosin järkkärillä otettuja kuvia ja siksi macin käyttö on lisääntynyt.

Ennen reissua kyselin mieheltä voisimmeko kytkeä macin hiiren ja näppiksen ipadiini, kun koneena meillä on muuten vain miehen työläppäri. Hän ei vastannut ja kun myöhemmin esitin kysymyksen uudestaan hän sanoi ettemme tarvitse niitä vaan että hänellä on minulle bloggailuratkaisu. Niinkö?

kummelikopplan

Lähes kahden vuoden Microsoft tauon jälkeen minulle lykättiin Surface käteen. Laite, jota en tiennyt meidän omistavan. Mies oli kuulemma hankkinut sen työkäyttöön viime heinäkuussa Coloradon reissullaan (omalla rahallaan) ja unohtanut mainita minulle. Ne ketkä meidät tuntevat tietävät varsin hyvin mieheni tarpeen hankkia kaikki mahdolliset laitteet, joten jotenkin en ollut lainkaan yllättynyt. Myöhemmin hän myös myönsi että Surface oli hankittu puhtaasti testimielessä leluksi. Kiitos. Nyt se on minun leluni.

Täytyy myöntää, että tämä näppiksellä varustettu tabletti palvelee oikein hyvin bloggaamiseen. Kevyempi ja simppelimpi kuin läppäri. Toimii kosketusnäytöllä, mousepadilla sekä kynällä ja saan järkkärikuvat siirrettyä nopeasti usbilla tänne – ilman kikkailua yhden iphoton ja kahden käyttäjäprofiilin välillä. Kameran wifi-muistikortti roikkuu nyt toivomuslistalla! Lisäksi ei ole pahitteeksi kerrata vähän Windowsin käyttöä syyskuista töihin paluuta ajatellen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s