52 viikkoa: 5/52 Junior Museum & Zoo

Vuoden yhteiskuvahaasteen viides kuva on uuden ystävämme ottama tänä aamuna Palo Alton Junior Museum & Zoossa. Siellä meillä oli play date poikaa yksitoista päivää vanhemman tyttökaverin kanssa.

kummelikopplan

The Palo Alto Junior Museum and Zoo shines as a community gem and strives to engage a child’s curiosity in science and nature.

JMZ on aivan mahtava paikka taaperoille. Joka paikassa on turvallista juosta ja tutkia paikkoja vapaasti. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta pientä lahjoitusta arvostetaan. Paikka pyöriikin lahjotusten turvin. Aivan mahtavaa, että tällaista on tarjolla ja alle kaksi mailia kotoa. Tästä taitaa tulla joka viikkoinen tapa. Luulen myös, että pojan isä tahtoo tänne joskus.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Junior Museum & Zoo koostuu kahdesta osiosta, kuten paikan nimikin kertoo. Ulkona on pieni eläintarha, missä löytää esim. ilveksiä, pupuja, lintuja, pesukarhuja ja käärmeitä. Sisällä odottaa interaktiivinen museo, missä saa ja pitää koskea ja kokeilla kaikkea. Esimerkiksi tutkia hyönteisiä. Poikaa kiinnosti varsinkin tuuli- ja aurinkoenergiaa mallintavat pisteet. Niissä hän hyppi tasajalkaa innosta huutaen!

kummelikopplan

kummelikopplan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s