The Big Game

Huomenna sunnuntaina täällä seurataan urheiluvuoden suurinta tapahtumaa amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlia. Tai eihän siitä enää puhuta sillä nimellä, sillä NFL on trademarkannut tapahtumansa nimen eikä kukaan saa kaupallisessa mielessä käyttää sitä maksamatta. The Big Game on siis yleisimmin käytetty termi jota kuulee ja näkee kaikkialla.

Muistelisin että ensikosketukseni suureen peliin ja siihen liittyviin suuriin kotikatsomokokoontumisiin on kotoisin Beverly Hills 90210 sarjasta, jota fanitin junnuna. Walshin perheen kaksoset Brandon ja Brenda kutsuivat kaikki ystävänsä kotiinsa katsomaan peliä. Oli ruokaa sekä juomaa ja lopuksi kaikki pelasivat palloa ulkona pihalla. Amerikan idylliä parhaimmillaan. Ehkä muutkin 90-luvun teinit muistavat tämän.

Aiomme eläytyä pelitunnelmiin pojan täkäläisen tyttöystävän ja hänen vanhempiensa kanssa omassa kotikatsomossamme. San Francisco tippui play offsien viime metreillä, mutta peliä enemmän minua kiinnostaa half time esiintymiset ja huikeat mainokset, joita muuten voi äänestää iltapäivän mittaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s