Team Ralle

Poika on täällä ollessaan oppinut hieman virheellisesti, että aina kun hakee postia saattaa tulla paketteja. Arkipäivien rutiiniin kuuluu lähteä päärakennukseen postinhakureissulle päiväunien jälkeen. Hakee posti, p-kete, p-kete!

Verkkoshoppailu on täällä niin kätevää. Valikoima ja koot ovat heti saatavillasi toisin kuin kaupoilla. Ostokset tuodaan kotiovellesi jopa alle puolessa vuorokaudessa ja aina löytyy joku coupon code, jolla saa vielä paremman diilin. Nyt en puhu pelkästään vaateostoksista vaan esimerkiksi vaipatkin kannattaa tilata suoraan kotiovelle kannettuna.

Tämä p-kete tuli viime viikolla pojalle. USA:n olympiajoukkueen vaatteet suunnitelleen Ralph Laurenin Winter Salesta -75% ja siihen vielä -20% koodi ostosten loppusummasta. Pari fintröjaa kuten ystäväni sanoisi, rugbypaita ja pari simppeliä pitkähihaista. Ei paha ollenkaan, kun vielä muistaa että Rallen tuotteiden hinnoittelu jenkeissä on aivan eri luokkaa kuin Suomessa. Trikoopaitaa lukuun ottamatta kaikki paidat ostettiin kasvuvaralla, joten ne pääsevät jemmaan vielä vuodeksi -pariksi.

Team Ralle

PS. Kollaasi on tehty kätevällä Polyvore appilla, jota pääsin nyt viimein kokeilemaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s