Hauska kohtaaminen

Tänä aamuna treffasimme uusien leikkikavereidemme kanssa, joita olimme tavanneet ensi kertaa pari viikkoa sitten. Poika yllätti minut täysin aamupalapöydässä muistamalla, että hänen kaverillaan oli viimeksi mukana ambulanssi ja paloauto. Miten nuo pienet aivot voi muistaa tuollaisen yksityiskohdan kahden viikon takaa?

Valitsimme puiston, johon molemmilla oli saman pituinen matka. Palo Alton Hoover Park osui kartalla sopivasti puolitiehen ja se oli nappivalinta kahdelle taaperolle. Kiinnitin puistossa huomiota että yhdellä lapsella oli vedenkestävät vaatteet päällään, mikä todellakin poikkeaa normista täällä. Myöhemmin selvisikin, että kyse oli suomalaisesta lapsesta – kuinkas muutenkaan? Hän oli puistossa nepalilaisen hoitajansa kanssa, joka oli tullut Suomeen opiskelemaan Jyväskylään ja sittemmin tullut Helsingin kautta Piilaaksoon työantajaperheen mukana.

Ilmat ovat taas muuttumassa aurinkoisiksi ja lämpötilat nousevat. Putkimies kävi eilen ja sai keittiön tukoksen korjattua. Jospa nyt voisi taas nauttia arjesta ilman sateita ja säätöä. Flunssastakin voisi pikku hiljaa päästä eroon… Loppuviikko onkin siten yhtä juhlaa. Ensin on Valentine’s Day ja sunnuntaina mies täyttää vuosia. Keskipyöreitä sellaisia.

kummelikopplan

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s