Tulikoe

Viime sunnuntaina päätimme lähteä kokeilemaan miten päivä outlet mallilla sujuisi meidän porukalla nyt kuin poikaa on osoittanut mieltään ainakin ruokakaupassa. Lähin outlet ostari Great Mall sijaitsee noin parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Siellä olemme ensimmäisellä Kalifornian reissullani muutama vuosi sitten viettäneet kokonaisen jetlagpäivän avaamisesta sulkemiseen asti.

Nyt ei ollut yhtä kunnianhimoisia shoppailusuunnitelmia, mutta ehdimme perille vähän ennen yhtätoista. Otimme suunnan heti food courtiin, jossa tilasimme koko porukalle pinaattilasagnea. Noin aikaisin sai ruokailla rauhassa, kun taas tuntia myöhemmin paikka on aivan täynnä ja desibeltaso sen mukainen. Lounaan jälkeen poika sai leikkiä lukuisissa karuselleissa ja laitteissa. Hauskaa oli, todellakin. Ja pieni itku pääsi kun leikit keskeytettiin. Onneksi hän on vielä niin pieni ettei laitteisiin tarvitse syöttää kolikoita.

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

kummelikopplan

Leikittyään hetken poika otti puolitoistatuntiset tirsat rattaissa sillä aikaa kun kiertelimme kaupoilla. Hankintalistalla olleet verkkarit ja sukat pojalle löytyivät OshKoshilta, mies sai lokasuojan pyöräänsä enkä minäkään poistunut tyhjin käsin. Päikkäreiden jälkeen suuntasimme tyytyväisinä hiljalleen kotiin, joten voi sanoa että oli oikein onnistunut ostarireissu!

kummelikopplan

Advertisements

4 thoughts on “Tulikoe

 1. Annika

  Vi har ibruk ett par av mina gamla ljusröda overallbyxor av OshKosh på Amelie 🙂 Jag kommer inte på att jag stött på märket annanstans, är det amerikanskt?

  Reply
  1. kummelikopplan Post author

   Jag hade själv också ett par blåvitrandiga “lappuhaalare” när jag var liten. Killen har ett par likadana väntande hemma i Finland ❤ Jag tror det är amerikanskt. De skickar nog till Finland från nätbutiken, men det kommer ju redigt med post- och tullkostnader på.

   Jag har köpt lite på Nella ja Nuttu från bord där man tydligt sett på basen av alla märken att det har shoppats i USA.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s