52 viikkoa: 7/52

Pitkä viikonloppu alkoi eilen Valentine’s Daylla. Väliin mahtui tämä peruslauantai ja huomenna vietämme miehen synttäreitä. Miten jääköön vielä salaisuudeksi. Mutta viikonloppu ei lopukaan vielä siihen koska maanantaina täällä on arkipyhä President’s Day. Paljon perheaikaa luvassa siis.

kummelikopplan

Tämän viikon yhteiskuva on napattu aamulla lähipuistossamme. Kokeilimme puiston hurjinta liukumäkeä kun kerran meitä oli kaksi aikuista paikalla. Poika siis laski yksin lähes pystysuoraa putkea pitkin. Minun mielestä liian hurja, miehen mielestä ei ehkä niinkään. Kuvassa oleva mäki on se kesympi versio, jossa pojan on hyvä laskea itsekseen. Harmi, että siihen horrorputkeen pääsee yhtä helposti, joten mami saa kiipeillä perässä estämässä häntä kiipeämästä siihen…

Kuvassa vilahtaa uusi Tommyn collegeni, jonka löysin poistorekistä viime sunnuntaina naurettavaan hintaan. Pojan lasittunut katse johtuu siitä, että hän näki kun toinen pieni poika lainasi hänen pyöräänsä. Kamala huutohan siitä tuli, joten matka jatkui kotiinpäin.

kummelikopplan

kummelikopplan

PS. Ei vieläkään House of Cardsia, mutta pari superlöytöä pitävät tämän tytön onnellisena.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s