Reissumiehen tarvikkeet

Viikonloppuna meitä odottaa ensimmäinen osavaltion sisäinen matka kun lähdemme pitkäksi viikonlopuksi San Diegoon. Kerrankin kohde, jossa mies ei ole vielä käynyt. Lennämme Long Beachiin ja ajamme sieltä rannikkoa pitkin perille. Yösijaksi olemme vuokranneet rantacondon airbn’b:n kautta. Jotta matka sujuisi helposti myös pojan osalta valitsimme tosiaan lentää reilun tunnin päähän ja ajaa puolisentoista tuntia, 8 tunnin ajomatkan sijaan.

Mukaan matkaan tarvitsemme näppärät matkarattaat, joissa on kaikki mahdolliset ominaisuudet. Tärkeimpänä alas asti laskettava selkänoja, jotta päiväunet onnistuvat myös tien päällä. Britaxin B-Nimble rattaissa yhdistyi monipuolisuus, tuttu merkki ja hyvä hinta (alesta alle $100). Sellaiset ilmestyivät ovemme taakse reilu viikko sitten. Pakettiin kuului myös cup holder ja sadesuoja. Rattaiden kaveriksi tilasimme myös organizerin, johon saa juomat ja välipalat kylmälaukkutyyppisiin taskuihin ja Suomen käyttöä ajatellen hyttysverkon.

Pieni matkaaja tarvitsee myös turvallisen ja mukavan paikan nukkua, joten matkasänkyjä etsimme myös. Näissä taas kriteerinä mahdollisimman pieni koko (ja tietysti jälleen järkevä hinta), jotta kulkisivat helposti mukana niin koneessa kuin autossakin. Käsimatkatavaroihin mahtuva Phil&Teds Traveller Crib voitti meidän vertailuissa, joten sellainenkin lähtee nyt mukaan matkalle. Poika sai kokeilla matkasänkyä kotona ja hän tykkäsi siitä kovasti. Toivottavasti myös unet maistuvat hänen matkapesässään!

Kerron sitten reissun jälkeen enemmän kokemuksia Traveller Cribistä. Matkarattaat ovat nyt jo olleet käytössä useampana päivänä niin puistossa, kaupassa kuin päikkäreilläkin ja toistaiseksi olemme oikein tyytyväisiä niihin!

Reissumies
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s