Auringonlasku ja kampasimpukoita

Perillä ollaan onnistuneen reissupäivän jälkeen. Lento meni paremmin kuin hyvin. Kone oli täynnä joten poika sai istua sylissäni, mutta se ei haitannut yhtään. Hän istui kiltisti katsoen piirrettyjä omalta ruudulta ja pyysi välillä vettä, näkkileipää tai Elmo pussia, ts. sosepussia jossa Sesame Streetin hahmoja kyljessä. Korvat eivät vaivanneet lainkaan.

Long Beachilla iski heti lomafiilis. Oli lämmin, aurinko paistoi ja palmuja kaikkialla. On meillä palmuja laaksossakin, mutta täällä etelämmässä näyttää no, eteläisemmältä. Hyppäsimme autoon ja suuntasimme San Diegoon vievälle motarille. Sen sijaan, että olisimme paahtaneet suoraan perille halusimme pysähtyä rannalla syömässä jossain. Vaihdoimme siis coastal highwaylle ja sopivan kylän tullessa kohdalle seurasimme kylttejä kohti rantaa ja pieriä.

San Clementestä löysimme itsemme ja rannalla odotti iso kalaravintola The Fisherman’s restaurant & bar. Tuoretta seafoodia herkullisilla lisukkeilla. Miehelle sea bassia, minulle kampasimpukoita vartaassa. Alkuun clam chowderia ja kylkeen grillattuja vihanneksia ja uuniperunaa. Aivan mahtava ateria! Poika sai oman pasta-annoksen lasten listalta, jota hän kiltisti söi.

Poika yllätti ravintolassakin erinomaisella käytöksellään. Hän piirteli, katseli merelle ja seurasi mitä muissa pöydissä tapahtui. Ihana lomamies! Häntä tultiin jopa kehumaan naapuripöydästä. Kuinka usein niin käy kun lapsiperhe syö ravintolassa? Illallisen jälkeen poika juoksi todella pitkän pierin päästä päähän ja sitten olikin hyvä jatkaa matkaa kohti kämppämme San Diegossa.

20140222-212752.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s